Recent:

Met een lepel schraapte ze de meest opvallende resten van het eten van gisteren van haar bord. Wat vervolgens aan de lepel bleef plakken, wreef ze daar weer van af met haar vingers die ze op hun beurt aan haar broek afveegde. …

Niet alles is echt gebeurd

Jochen schrijft. Over wat hij ziet en meemaakt. Soms zelfs over wat hij voelt. Nu en dan waant hij zich een heuse columnist. En schrijft hij een column.

Niet alles is echt gebeurd. Jochen Schoofs verzint ook dingen. Dan doet hij net alsof hij iets heeft gezien. Of heeft meegemaakt. Af en toe pretendeert hij een eigen mening te hebben.

Jochen doet zijn best om alles bij te houden. Het onkruid in de tuin, de administratie, het opgeruimd houden van de keukenkastjes, de inhoud op deze website. Het lukt hem niet allemaal en niet altijd. Zijn insta-account houdt ‘ie nog wel het beste bij dus ga ook daarheen en klik op volgen:

schaduwen_
Met een lepel schraapte ze de meest opvallende resten van het eten van gisteren van haar bord. Wat vervolgens aan de lepel bleef plakken, wreef ze daar weer van af met haar vingers die ze op hun beurt aan haar broek afveegde.
Jij kiest ervoor om boos – of teleurgesteld – te zijn om een onmogelijke belofte die er eigenlijk niet toedoet.
Hij werkt zestig uur in de week en zal dat blijven doen terwijl hij weet dat, hoe hard hij ook werkt, hij nooit genoeg zal verdienen om achterover te kunnen leunen.
het is best ingewikkeld om een vol leven te leiden

Mailtje sturen?