Vaccinatie / magnetisatie

Vaccinatie / magnetisatie

Ik hoorde dat veel mensen magnetisch zijn geworden na een vaccinatie tegen de kerona. Of zelfs al nadat ze in contact waren geweest met een gevaccineerde. Binnen anderhalve meter afstand dus.

Ik probeer me op dit moment voor te stellen hoe een wereld met allemaal gevaccineerde, en dus magnetische, mensen eruit zou zien. En waar de magnetische polen dan zitten? Gaat dat in de breedte of in de lengte van het menselijk lichaam? Stel dat het dan bij iedereen gelijk is; dus dat je magnetische noordpool bijvoorbeeld aan de achterkant zit en de zuidpool aan de voorkant. Als je dan naar elkaar toeloopt, word je gedwongen afstand te houden. Immers, gelijke polen stoten elkaar af. Daardoor heeft het vaccin nog meer effect.

Maar wat als je per ongeluk te dicht achter iemand staat in de rij bij Efteling? En de onvermijdelijke kettingreactie die dan volgt. Binnen enkele seconden slingert het magnetisch effect pardoes door de rij wachtenden voor de Droomvlucht.

Een jongetje kijkt beteuterd wanneer hij zijn softijsje verpletterd ziet worden tussen zijn hoofd en de zweterige onderrug van de man met een Redbull F1 shirt voor hem.

Meer van lezen:

Mailtje sturen?